De Brink

De "Brink" is de plaats "waar het gebeurt" . De ontmoetingsplaats voor een praatje, overleg, broodje, kop soep of alleen maar een koffie om bij na te denken.......

Maar ook de centrale plaats, het kloppend hart van de werf, waar ( bijna ) alle evenementen plaats vinden: muziekuitvoeringen, bruiloften en trouwplechtigheden, ontvangsten van grote groepen voor evenementen zoals vriendendagen.

Tevens het startpunt van ontdekkingstochten door het museum, want er zijn een aantal opstellingen en voorwerpen, ook op en rond die Brink, die het verhaal vertellen van de Delft, het linieschip uit 1782 dat op enkele honderden meters hiervandaan werd gebouwd en 14 jaar dienst deed.

Buiten op de kade staat het begin van de reconstructie, waar sinds 2014 weer verder aan wordt gewerkt, om het een toeristische attractie van de eerste orde te maken in Rotterdam.

Een ontmoetingsplaats dus, aan de "voet" van ons restaurant/partycentrum, waar culinair veel mogelijk is: "Het Boegbeeld". Met een uniek terras met uitzicht op de rivier, waar regelmatig Cruiseschepen langskomen.