Horeca en Evenementen

De Delft bevindt zich op een unieke plek middenin historisch Delfshaven aan de Maas. Dit betekent dat wij een bijzondere combinatie kunnen aanbieden:

  • Een achttiende-eeuws linieschip in aanbouw met een bezoekerscentrum gericht op de locale historie en maritieme ambachten
  • Gelegen aan de Schiehaven, zodat wij bereikbaar zijn per boot en u vanaf het terras kunt genieten van de bedrijvigheid op het water
  • Een koffiehoek, een restaurant en ruimtes voor vergaderen en feesten in een bijzondere, maritieme sfeer.
  • Het Podium de Delft, een plek voor podiumkunsten in intieme sfeer.

Podium de Delft presenteert:

23 mei

 

Elke rechtgeaarde Rotterdammer kent haar, elke Rotterdammer?
De helft van Nederland! ( De andere helft kijkt nooit naar de TV of gaat nooit naar een theater!)

Rotterdamse in Hart en Nieren: Louise Diana Wilhelmina Catharina - Loes Luca!

We hebben haar bereid gevonden om ons “Podium de Delft" te openen samen met chanteur Pierre van Duijl. 

De middag werd bijgewoond door een 50-tal bezoekers die konden genieten van de gezellige liedjes, haar gezellige babbel en het virtuose accordeonspel van Pierre.

Het geheel werd afgewisseld door de interessante voordracht over de Rotterdamse havens van Gerard en niet in de laatste plaats door ons eigen shantykoor dat eigen, afwisselend repertoire ten gehore bracht.

Kortom: het podium de Delft is open en verwacht volgende maand weer een evenement te huisvesten!

Podium de Delft presenteert:

26 juni

Jazz on the Dock of the Bay” omarmt Rotterdamse talenten in de line-up van 2015. Waar jazz de genres funk, rap en hip hop ontmoet.
Geïnspireerd door legende Otis Redding’s hit “Sitting on the dock of the Bay”, zal de avond bestaan uit klassieke jazz sounds with a fresh colourful jacket on.
Dit jaar is De Delft een locatie voor North Sea Round Town. Een unieke plek middenin historisch Delfshaven aan de Maas.
In de line-up - Host Jermaine JR - Feliciana - Shot in the Zoo & Blackout - Tomashii - The Lunar Energy. Meer details volgen snel!

Het Podium gaat open om 19.00 uur en we sluiten rond 23.00 uur

Entree: €6,-

Kortom: het podium de Delft is open en verwacht volgende maand weer een evenement te huisvesten!

 

Arrangementen

Voor groepen biedt De Delft, samen met haar partners, een historisch,  maritiem dagje op de werf. Zo combineren we verschillende zaken tot een compleet pakket en komt een bezoek aan de werf het best tot zijn recht, bijvoorbeeld:

  • Dagarrangement De Delft: een volle dag op de werf inclusief een vaartocht op de Breeveertien, vanaf 35 personen
  • Rondleiding De Delft en exposities
  • Havenexcursie: een leuke, nostalgische excursie door de haven van Rotterdam aan boord van de Breeveertien of Partyschip Jorina, vanaf 50 personen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, het programma en de prijzen: 010-2760115 of museum@dedelft.nl.

Het Boegbeeld

Partycentrum Het Boegbeeld is ingericht voor het houden van feesten en partijen met een capaciteit van 20 tot 200 personen. Tevens beschikt het over een vergaderzaal die ruimte biedt aan circa 80 personen. Het ruime terras met uitzicht op de Maas is bijzonder geschikt voor het houden van activiteiten bij mooi weer, zoals barbecues. En natuurlijk om te genieten van de bedrijvigheid op het water.