Horeca & Evenementen

De Delft bevindt zich op een unieke plek middenin historisch Delfshaven aan de Maas. Dit betekent dat wij een bijzondere combinatie kunnen aanbieden:

  • Een achttiende-eeuws linieschip in aanbouw met een bezoekerscentrum gericht op de locale historie en maritieme ambachten
  • Gelegen aan de Schiehaven, zodat wij bereikbaar zijn per boot en u vanaf het terras kunt genieten van de bedrijvigheid op het water
  • Regelmatig worden evenementen georganiseerd voor een breed publiek: een (wijn-)proeverij, een maritieme markt of een muziekuitvoering 
  • Een koffiehoek, een restaurant en ruimtes voor vergaderen en feesten in een bijzondere, maritieme sfeer.
  • Het Podium de Delft, een plek voor podiumkunsten in intieme sfeer.
  • Activiteiten voor kinderen ( maar ook  volwassenen ) : KRUITLOPER.
  • De Agenda 

Bij Kruitloper kunnen op afspraak en in overleg taken van allerlei aard, maar gebaseerd op de wereld van 200 jaar geleden, toen de Delft werd gebouwd, tot een programma worden samengesteld dat aansluit op uw wensen. Ons restaurant  `Het Boegbeeld` kan hier ook een belangrijke rol bij spelen. Wat Kruitloper is, en hoe we te werk gaat kunt u hier zien. Heeft u een voorstel of een vraag? Maak gebruik van dit  formulier.

We zijn er trots op dat we de traditie kunnen voortzetten met  een concert in het kader van 

North Sea Round Town, op 23 juni 2017

Vrijdagavond 23 juni 2017 vindt traditiegetrouw een concert in het kader van North Sea Round Town plaats bij De Delft.
Dit jaar hebben we Johan Vermuyen and Friends gecontracteerd. Vermuyen heeft zich na zijn opleiding aan het conservatorium
eerst een aantal jaren gewijd aan de klassieke muziek als klarinettist bij het Residentie Orkest, voordat hij overstapte naar de saxofoon en de jazzmuziek.

Tientallen jaren lang reisde hij de wereld over en speelde hij onder meer met de Becker Brothers, het Metropole orkest en The Wallstreet Crash.
Vermuyen and Friends maken spetterende fusion, funk en jazz, muziek variërend van Miles Davis tot Weather Report.

De line-up bestaat uit zeer ervaren en gedreven muzikanten die u een geweldige avond willen bezorgen.
De band start rond 21.00 uur en De Delft is vanaf 20.00 geopend.

De entree bedraagt € 6,00 (inclusief welkomstdrankje) in de voorverkoop via info@dedelft.nl en aan de zaal betaalt u € 7,50.

Een kort fotoverslag vindt u hier.

 

 

        De volgende drie evenementen waren de afgelopen jaren bij ons te zien!

Podium de Delft presenteerde 1 juli  2016:

Verslagje hier!

 

Podium de Delft presenteerde: 23 mei 2015

   

Elke rechtgeaarde Rotterdammer kent haar, elke Rotterdammer?
De helft van Nederland! ( De andere helft kijkt nooit naar de TV of gaat nooit naar een theater!)
Rotterdamse in Hart en Nieren: Louise Diana Wilhelmina Catharina - Loes Luca!
We hebben haar bereid gevonden om ons “Podium de Delft" te openen samen met chanteur Pierre van Duijl. 
De middag werd bijgewoond door een 50-tal bezoekers die konden genieten van de gezellige liedjes, haar gezellige babbel en het virtuose accordeonspel van Pierre.
Het geheel werd afgewisseld door de interessante voordracht over de Rotterdamse havens van Gerard Peet en niet in de laatste plaats door ons eigen shantykoor dat eigen, afwisselend repertoire ten gehore bracht. Foto's van dit evenement  hier!

Kortom: het Podium de Delft is open en verwacht weer een evenement te huisvesten!

 

Podium de Delft presenteerde:

26 juni 2015

"Jazz on the Dock of the Bay" omarmt Rotterdamse talenten in de line-up van 2015. Waar jazz de genres funk, rap en hip hop ontmoet.
Geïnspireerd door legendarische hit van Otis Redding  “Sitting on the dock of the Bay”, bestond de avond uit klassieke jazz sounds 'with a fresh colourful jacket on'.
Dit jaar was De Delft een locatie voor North Sea Round Town. Een unieke plek middenin historisch Delfshaven aan de Maas.
In de line-up:  Host: Jermaine JR.  Verder traden op:  Feliciana - Shot in the Zoo & Blackout - Tomashii - The Lunar Energy. 

De foto's van dit evenement staan hier.. 

Kortom: het Podium de Delft is open en verwacht weer een evenement te huisvesten!

Kijk daarvoor in de Agenda 

 

Het Boegbeeld

Partycentrum Het Boegbeeld is ingericht voor het houden van feesten en partijen met een capaciteit van 20 tot 200 personen. Tevens beschikt het over een vergaderzaal die ruimte biedt aan circa 80 personen. Het ruime terras met uitzicht op de Maas is bijzonder geschikt voor het houden van activiteiten bij mooi weer, zoals barbecues. En natuurlijk om te genieten van de bedrijvigheid op het water.